real-news.tv
Pompeo paralajmëron rreziqet që vijnë nga Kina, Rusia dhe Irani
Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, paralajmëroi për rrezikun që paraqesin Rusia dhe Kina për liritë demokratike. Duke folur në kryeqytetin gjerman, në prag të shënimit të 30-vjetorit të rënies së Murit të Berlinit, Pompeo tha se vendet e lira janë në një “konkurrencë vlerash” me ata që i