real-news.tv
Policët "poshtërojnë" punëtoret e seksit gjatë bastisjes, ato nisin të qajnë dhe përpiqen të fshehin fytyrat
Policia ukrainase ka kryer një megaoperacion anti-prostitucion, ku u bastisën 22 prona, përfshirë nëntë sallone që dyshohej se përdoreshin për veprimtari ilegale në Kiev. Oficerët poshtëruan punonjësit e seksit, duke filmuar dhe publikuar në media momentin kur ato u arrestuan. Autoritetet dekl