real-news.tv
Përplasen me kabllon e teleferikut, shpëtojnë mrekullisht piloti e pasagjeri
Një pilot dhe pasagjer i kanë shpëtuar për mrekulli vdekjes pasi aeroplani i tyre u përplas me kabllon e një teleferiku në Itali. 62-vjecari doli jashtë, por pasagjeri 55 vjec mbeti brenda kabinës së aeroplanit të përmbysur. Pamjet tregojnë një person nga ekipi i shpëtimit që është ulur në kra