real-news.tv
"Për 21 Janarin ka prova të reja"
Gazetari Artan Hoxha thotë se për 21 janarin ka prova të reja. Duke folur mbi 8-vjetorin e 21 Janarit, Hoxha konstatoi se për këtë ngjarje ka prova të reja ndërsa hetimi dhe gjykimi i kësaj çështje janë bërë qëllimisht për të dëmtuar rezultatin e vërtetë të kësaj ngjarje. "Nuk mendoj se serveri k