real-news.tv
Pas Durrësit, Lleshi në Policinë e Elbasanit
Mësohet se Lleshi është informuar për situatën e rendit dhe sigurisë publike dhe ka kërkuar performancë nga ana e trupës policore dhe goditje të shpejtë të grupeve kriminale. Kujtojmë se dje zv/ministri ishte në Durrës, ku zhvilloi një takim me strukturat e policisë, ndërsa pak ditë më parë ishte