real-news.tv
Nuk pranohen më në BE, përzihen për në Atdhe 31 shqiptarë
Shqiptarët po e shohin gjithnjë e më të vështirë marrjen e azilit në vendet e Bashkimit Evropian. Ditën e sotme janë riatdhesuar 31 shqiptarë të cilët kishin kërkuar azil në Francë dhe Belgjikë Gjatë fluturimit të përbashkët mes Francës e Belgjikës u kthyen 31 shtetas shqiptarë, që iu ishte refuz