real-news.tv
Nobeli për mbështetësin e Millosheviçit, Austria merr vendimin e papritur ndaj Peter Handke
Autoritetet austriake kanë nisur hetimet ndaj fituesit të Nobelit në Letërsi, Peter Handle, mbështetës i Millosheviçit që shkaktoi acarim dhe irritim te shqiptarët. Mirëpo, raportohet se do të hetohet nëse Handle ka humbur apo jo shtetësinë e Austrisë. Theksohet se ai me shumë mundësi ka pranu