real-news.tv
Mustafa tregon se për çfarë nuk bien dakord me Vetëvendosjen
Pas mbledhjes së kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovë, kreu i LDK-së, Isa Mustafa, deklaroi se ekipi negociues i informoi për bisedimet që kanë zhvilluar me Vetëvendosjen. “Ne u informuan nga ekipi lidhur me rrjedhën e dialogut, bisedave dhe negociatave që u zhvilluan me VV-në për harmonizim