real-news.tv
Modelja kërcënohet me vdekje për shkak të vetullave
Sophia Hadjipanteli, e lindur në Qipro, 22 vjeç, është bërë e famshme për shkak të vetullave të saj të veçanta(nuk i ka depiluar asnjëherë, "njëvetullore"). Aktualisht, Hadjipanteli, punon si modele dhe është për tu thënë se është një ndër më të suksesshmet. Së fundmi, modelja me vetulla të ve