real-news.tv
Ministra e deputetë shpërfillin qytetarët, Rama i vë në 'rresht për një', iu tërheq veshin
Kryeministri Edi Rama është shprehur me kritika për ministritë dhe deputetët në lidhje me letrat dhe ankesat e qytetarëve ndërsa ka theksuar se platforma dixhitale e bashkëqeverisjes e ka ndryshuar këtë realitet. “Mijëra letra në muaj nga qytetarët. Letrat mbeteshin rrugët dhe qytetarët nuk merrnin