real-news.tv
Mesatarja bllokon maturantët, Avokati i Popullit letër Shahinit
Sot është afati i fundit i aplikimit në universitete, por qindra maturantë nuk po arrijnë dot të regjistrohen. Bëhet fjalë për maturantët me mesatare 6 deri 6.5 në disa degë dhe 7.6 në disa degë të tjera, të cilët nuk po arrijnë dot të regjistrohen në portalin e maturës shtetërore. Pas shqetës