real-news.tv
'Më goditi me shkopinj, vjehrra i tha rrihe por mos i lë shenja', 21-vjeçarja rrëfen si dhunohet nga burri
“Një ditë kur do dilja me motrën e tij dhe me atë, ai më goditi me shkopinj që lahen çimentot, nuk donte të dinte çfarë kishte në dorë, ai vetëm më godiste.” Kur Nela e njohu përmes Facebook-ut bashkëshortin e ardhshëm ishte 19 vjeç. E mbajti sekret lidhjen dhe kur prindërit e kundërshtuan fejesën