real-news.tv
Plazh, alkool dhe qejf / Meta në jaht me burrin e këngëtares shqiptare
Ndërkohë që vendi vijon të jetë në krizë politike, Presidenti Ilir Meta vazhdon të relaksohet. Në këtë foto, shihet Presidenti Meta shijon freskinë e detit me një mikun e tij të veçantë biznesmen, Klodian Asllanin. Asllani është bashkëshorti i këngëtares shqiptare Zaimina Vasjari. Meta