real-news.tv
Mbi 100 shqiptarë pjesë e ISIS në vitet 2011-2015
Mbi 100 shqiptarë janë bërë pjesë e grupit terrorist të ISIS në zonën e konfliktit në Irak dhe Siri gjatë viteve 2011-2015. Shifrat janë bërë të ditura gjatë konferencës kombëtare me aktorët e vijës së parë kundër ekstremizmit të dhunshëm. Gjatë konferencës u trajtuan gjithashtu dhe parandalimi i 3