real-news.tv
“Mbani premtimin”, Juncker përsërit thirrjen ndaj BE-së për Shqipërinë
Ish-presidenti në largim i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker ka ripërsëritur edhe njëherë thirrjen ndaj BE-së që të mbajë premtimin dhe të hapë procesin e bisedimeve në lidhje me negociatat për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. “Maqedonia Veriore dhe Shqipëria kanë bërë përparim thelbëso