real-news.tv
May humbi kontrollin e Brexit dhe tashmë çdo gjë është e mundur
Analizë nga Jane Merrick për CNN, Slogani i politikanëve që duan që Britania të largohet nga Bashkimi Evropian ka qenë gjithmonë "të marrë përsëri kontrollin". Ndërsa Westminster përgatitet për një natë të tretë radhazi të dramës së Brexit, tani ngrihet pyetja : Kush e ka në kontroll? Sigur