real-news.tv
Maskë në kushte shtëpie për rigjenerimin e lëkurës
Maskat për kujdesin dhe rigjenerimin e fytyrës janë një zgjidhje e mirë, sidomos kur bëhen me produkte natyrale, që të gjithë i kanë në shtëpitë e tyre. Pas pushimeve të verës, rërës, papastërtive të plazhit, nuk ka mënyrë më të mirë për të qetësuar dhe freskuar lëkurën se sa një maskë e bërë vet