real-news.tv
“Lufta” një-vjeçare mes Thaçit e Haradinajt për korrigjimin e kufijve
Ideja për korrigjim të kufirit Kosovë – Serbi ka bërë që presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Ramush Haradinaj të mos reshtin së përplasuri deklarativisht gjatë dhjetë muajve të fundit. Derisa Thaçi po insiston në korrigjim të kufirit, Haradinaj është barrikaduar fuqishëm kundër këtij opsioni