real-news.tv
Klauzola e çuditshme e punonjësve të Ronaldos
“Der Spiegel” ka zbuluar një detaj shumë të çuditshëm që ka lidhje me të punësuarit personalë të Cristiano Ronaldos. Portugezi dëshiron të ketë një jetë shumë private dhe të gjithë ata që merren në punë për të, në momentin që firmosin kontratën, kanë edhe një klauzolë ku për 70 vite pas vdekjes s