real-news.tv
Kjo është mënyra e vetme për të shpëtuar nga flokët e yndyrshëm
Ashtu si lëkura edhe flokët mund të jenë të yndyrshëm, të thatë ose neutralë. Por më problematikët janë flokët e yndyrshëm të cilët duhen larë çdo ditë që të mbahen të balancuara nivelet e lagështisë. Për këtë ndikojnë disa faktorë të brendshëm dhe të jashtëm që shpesh na rëndojnë gjendjen e flokëve