real-news.tv
Kaloi vettingun me debate të forta, por nuk ka fund 'odiseja' e Donika Prelës
Edhe pse Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda e kaloi 'vettingun' vendim i cili u shoqërua me debate dhe akuza të forta, 'odiseja' e saj në këtë proces nuk ka për të marrë fund. Komisioneri Publik, brenda afatit ligjor, ushtroi ankim në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, pranë Gjykatës Kusht