real-news.tv
Irani i bën thirrje SHBA-ve të heqin dorë nga politikat luftënxitëse
Presidenti iranian, Hassan Rouhani, u ka bërë thirrje SHBA-ve të “lënë mënjanë politikat luftënxitëse”. “Amerika duhet të kuptojë se armiqësia dhe nxitja e luftës nuk funksionojnë në favor të tyre”-citohet të ketë thënë Rouhani. Komentet e tij erdhën një ditë pasi presidenti i SHBA-ve, Donald