real-news.tv
Instagrami po shfaqë reklama gjithnjë e më shumë
Nëse iu duket se në Instagram po shihni gjithnjë e më shumë reklama, nuk jeni të vetmit. Platforma e shpërndarjes së fotografive, e ka shpeshtuar reklamimin dhe shfrytëzuesve po u shfaqen më shumë postime të sponsorizuara, transmeton Telegrafi. Që kur ky rrjet social është blerë nga Facebook,