real-news.tv
Incidenti i sikletshëm ndërpret mbledhjen e parlamentit
Një mbledhje e zakonshme e parlamentit në Kenia u kthye në një situatë të pakëndshme e cila ndërpreu debatin në axhendën e ditës. Mbledhja po zhvillohej me kushte normale kur në ajër një aromë e çuditshme ngjalli zhurmë dhe panik. Sipas Daily Mail, bëhej fjalë për një aromë të shkaktuar nga "m