real-news.tv
Ibrahimovic te Milani? Vjen përgënjeshtrimi nga përtej Atlantikut
Zlatan Ibrahimovic e ka mbyllur marrëveshjen dhe do të rikthehet tek Milani! ky ishte lajmi që ngriti peshë zemrat e tifozëve kuqezi. “Bomba” e merkatos erdhi drejtpërdrejt nga SHBA dhe jo nga një njeri i zakonshëm, por nga komisioneri i MLS, Don Gorber, por duket se ka zgjatur shumë pak ëndrra e fa