real-news.tv
Grabitën 1.5 milionë euro sende të çmuara, shkatërrohet banda shqiptare në Itali
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë italiane, duke u shkatërruar kështu banda e tyre. Ata janë të moshës 24-33 vjeç, të cilët dyshohet se kishin grabitur 1.5 milionë euro sende të çmuara në disa vjedhje të ndryshme. Shqiptarët janë ndaluar nga agjentët policorë dhe akuzohen për vjedh