real-news.tv
Grabisnin makina dhe trafikonin drogë, pranga 3 shqiptarëve në Itali
Tre shqiptarë kanë rënë në pranga nga autoritetet italiane, pasi dyshohet se anëtarë të një bande hajdute, të cilët grabisnin makina. Tre të rinjtë kanë qenë në hetim që prej muajit shkurt të këtij viti, ku një Audi S5 rezultoi e grabitur. Shqiptarët vidhin automjete dhe ndërronin targat, gjit