real-news.tv
Atentatorët kundër Hitlerit, Gjermania i përshëndet
Gjermania përshëndeti sot heroizmin e autorëve të atentatit të zhvilluar kundër Hitlerit para 75 vitesh dhe të drejtuesit të tyre Claus von Stauffenberg, në një çast që ekstremi i djathtë po përpiqet të ringrihet. “Ka çaste që mosbindja mund të jetë një detyrë”, gjykoi kancelarja Angela Merkel në