real-news.tv
FOTOT/ Gjendet në Kosovë sozia e Elvana Gjatës
Elvana Gjata është një prej këngëtareve më të pëlqyera të skenës shqiptare. Përvecc talentit është e njohur edhe për bukurinë e saj. Por nuk ka vetëm një "Elvanë". Ajo e ka sozinë e saj në Kosovë, gazetaren Gonxhe Gërxhaliu, që është gazetare dhe prezantuese në programin e mëngjesit në “Klan Koso