real-news.tv
Fotot e rralla/ Stadiumi 'Qemal Stafa', 60-vite emocione dhe krenari kombëtare
Stadiumi 'Qemal Stafa' filloi së ndërtuari në vitin 1939, pak më shumë se një vit nga pushtimi i vendit nga fashistët italianë. Përfundimi i punimeve në vitin 1946 u inaugurua nga ndeshja e parë e Kampionatit Ballkanik të Futbollit mes Shqipërisë dhe Jugosllavisë, e fituar nga kjo e fundit me rez