real-news.tv
Foto të rralla të Shqipërisë në vitet 1913, 1961 dhe 1995
Shqipëria ka ndryshuar shumë me kalimin e viteve, por nëse jeni kurioz të dini se si dukej në vitet 1914, 1916 dhe në vitet e para të demokracisë, shikoni këtë koleksion të fotografive të shkrepura nga shtetas të huaj të cilët kanë vizituar Shqipërinë në ato kohë. Këto fotografi të rralla të Shq