real-news.tv
FOTO / Ja si është zgjuar qyteti i Kukësit sot
Reshjet e dëborës, temperaturat dhe ngricat prej disa ditësh mbizotërojnë në disa qarqe të vendit nga veriu në jug. Krahas problemeve në qarkullimin e mjeteve, shqetësime të tjera ka patur edhe në furnizimin me energji elektrike. Fatmirësisht deri në këto momente nuk janë raportuar raste të em