real-news.tv
Erdogan: Paqja dhe stabiliteti në Ballkan, shumë të rëndësishme për Turqinë
Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, tha se paqja, stabiliteti dhe mirëqenia në Ballkan janë maksimalisht të rëndësishme për Turqinë. Këto komente Erdogan i bëri gjatë një konference për media në Aeroportin Ataturk të Stambollit para nisjes për në Bosnjë dhe Hercegovinë, ku do të marrë pje