real-news.tv
Era Istrefi bashkëpunim me dy emra të njohur botërorë
Këngëtarja e njohur Era Istrefi, ka bashkëpunuar me disa yje botërorë të cilët i hapën edhe rrugë karrierës për tu bërë edhe më e famshme përtej kufijëvje shiptarë. Pas publikimi të një bashkëpunimi mes saj dhe motrës Nora Istrefi, Era i rikthehet bashkëpunimeve më të rëndësishme. Nëpërmjet