real-news.tv
Edhe SHBA ka kritika për NATO-n
Pas kritikave të presidentit francez, Emmanuel Macron, për funksionimin e NATO-s, edhe SHBA ka shprehur kritikat e saj. Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, deklaroi ditën e sotme se NATO duhet të rritet dhe të ndryshojë përndryshe rrezikon të vjetërohet. Komentet e tij vijnë një ditë pas d