real-news.tv
Dy herë përballë Kosovës, historia e veçantë e kameramanit anglez
Kosova luajti mbrëmë kundër Anglisë në stadiumin “St.Mary’s”, e cila u mbyll me rezultatin 5:3 në favor të Anglisë. Një ndeshje plot emocione dhe një detaj i rëndësishëm, që nuk u anashkalua nga mediat. Në qendër të vëmendjes u vendos kamaramani Chris James, i cili mbrëmë xhiroi ndeshjen e Kombët