real-news.tv
Dokumenti sekret: Kur oficeri i kufirit Koço Danaj, detyroi Enverin në vitin 1974 të ndalonte filmin italian “Gruaja më e bukur”
Memorie.al publikon dokumentet sekrete te vitit 1974 me korrespondencën në mes Komitetit Qëndror të PPSH-së të firmosur nga Hysni Kapo dhe sekretari personal i Enver Hoxhës, Haxhi Kroi, me Komitetit të Partisë të rrethit të Shkodrës, lidhur me letrën e oficerit të kufirit, Koço Danaj, dërguar kabine