real-news.tv
Diskutohen dekretet për ministrat, tensione në Kuvend
Seanca plenare për shqyrtimin e dekreteve të Presidentit për shkarkimin dhe emërimin e ministrave të rinj është zhvilluar me tensione dhe debate të ashpra. Opozita ka kërkuar kohë për të diskutuar për këto dekrete, ndërsa mazhoranca ka deklaruar se nuk mund të ketë diskutime pasi nuk e përcakton Kus