real-news.tv
Dinamika e ngjarjes në Shkozet, breshëri plumbash edhe nga pala tjetër
Atentati ndaj prokurorit Arjan Ndoja, dukej i mirë organizuar në pamje të parë, por autorët dështuan në realizimin e objektivit. Nga të shtënat me armë, humbi jetën Andi Maloku, ndërkohë që u plagosën prokurori Arjan Ndoja dhe Aleksandër Laho, i njohur me pseudonimin “Rrumi”. Pranë mbikalimit të