real-news.tv
Depresioni para lindjes, sfida e nënave të këtij shekulli
Studiuesit e rinj kanë zbuluar që nënat e reja kanë nevojë për një mbështetje më të madhe, megjithëse asnjë institucion nuk po zhvillohet në këtë drejtim. Rezultatet e studimit e nxjerrin shumë të theksuar nevojën për ekzaminimin dhe reduktimin e impaktit që sjell me vete depresioni tek nënat e rej