real-news.tv
Denoncimi / "Në Laç bëhet kërdia me librat 'falas' të fëmijëve"
Në një postim të publikuar në rrjetet sociale nga ana e ish-Kryeministrit Sali Berisha denoncohet fakti se në qytetin e Laçit është vjedhur dyqani me libra shkollorë, dhe tani ato shiten në të zezë, por pa u shqetësuar nga askush. Postimi i Berishës: Ne Laç vjedhin dhe shesin te qete ne dyqane