real-news.tv
Denoncimi bombë i Berishës, tregon "kryetrafikantin e Veriut" dhe publikon fotot e djalit
Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar sot njw denoncim tw njw qytetari i cili tregon se djali i "një trafikanti droge të lidhur me Rilindjen qarkullon lirshëm në Shkodër, me makina luksoze i ndihmuar edhe nga drejtuesit e policisë lokale". Denoncimi i Sali Berishës ‘Narkoshteti mbi shteti