real-news.tv
Deklarata e fortë e Berishës: Fatos Klosi autori kryesor në vrasjen e Ahmet Krasniqit
Ish-Kryeministri Berisha ka hedhur dritë mbi vrasjen e ish-ministrit kosovar të mbrojtjes Ahmet Krasniqi, i cili u ekzekutua në Tiranë në shtator të vitit 1997. Berisha akuzoi direkt ish-shefin e shërbimeve sekrete Fatos Klosi si organizator të kësaj vrasje. “E kam njohur dhe ruaj për të kujti