real-news.tv
Daçiç mërzitet nga deklarata e Cakaj për ngjarjet në Kosovë: Qeveria shqiptare të kërkojë falje
Ministri i Punëve të Jashtme i Serbisë, Ivica Daçiç, duket se nuk e ka pritur mirë deklaratën e ministrit të Jashtëm të Shqipërisë, Gent Cakaj, i cili ka thënë se Serbia është fajtore për vrasjen e 12 mijë shqiptarëve, deportimin e miliona njerëzve dhe dëmet miliona dollarëshe që janë shkaktuar gjat