real-news.tv
Ç'po ndodh me luanët e mjerë në Shqipëri?
Tre luanë të shpëtuar nga “kopshti zoologjik më i keq në Evropë” janë bllokuar në Shqipëri, duke u mbajtur në rrethime shumë të vogla. 12-vjeçari Zhaku dhe djemtë e tij 8-vjeçarë, Boby dhe Lenci, kanë “ngelur” peng i veprimeve burokratike, çka nuk u lejon atyre të largohen nga Shqipëria për të fill