real-news.tv
Cilin vakt duhet të shmangni për tu dobësuar?
E paskemi ditur gjatë gjithë kohës gabim! Trajneri personal i aktores Margot Robbie ka zbuluar sesi ajo e ruan fizikun e saj të pabesueshëm. David Higgins thotë se ngrënia e vaktit të mëngjesit është mbivlerësuar dhe beson se të hash për një periudhë kohe prej tetë orësh çdo ditë – është sekre