real-news.tv
Çfarë nuk pëlqen Blendi Fevziu te Albin Kurti
Gjatë intervistës së tij në “Çim Peka LIVE” në Syri TV, gazetari i njohur Blendii Fevziu, teksa komentoi zgjedhjet e së dielës në Kosovë dhe rezultatin e dalë prej tyre, ka dhënë edhe disa “këshilla” për liderin e Vetëvendosjes Albin Kurti. Sipas Fevziut, është e vështirë të ruash staturën e opoz