real-news.tv
Bombë në treg, 25 viktima në Pakistan
Një bombë ka shpërthyer të premten në një treg në veri-perëndim të Pakistanit, duke shkaktuar të paktën 25 të vdekur dhe 35 të plagosur. Ky bilanc tragjik mund të rritet. Sulmi ka ndodhur në provincën e Khyber Pakhtukhëa, në kufi me Afganistanin, në një moment kur tregu ishte i mbushur me njer