real-news.tv
Bllokim rrugësh dhe djegie gomash, momentet më pikante nga protesta e opozitës në foto
Simpatizantë të partive të opozitës dhe drejtuesit kryesorë të saj janë shpërndarë sot në 5 qarqe të ndryshme të vendit si në Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier dhe Lezhë. Lideri i opozitës Basha ishte në Milot ndërsa kryetarja e LSI-së Kryemadhi në rrethrrotullimin e Plepave në Durrës. Lulzim Bash