real-news.tv
Bëhen publike regjistrimet audio me fjalët e fundit të gazetarit të vrarë Jamal Khashoggi
Gazeta turke “Daily Sabah” ka publikuar regjistrimet audio të bisedës mes anëtarëve të ekzekutuesve sauditë, që vranë gazetarin Jamal al Khashoggi, dhe të bisedës mes këtij të fundit dhe ekzekutorëve, pak para se të vdiste. Në fjalët e tij të fundit, gazetari saudit u kërkoi vrasësve të tij që të